امضای تفاهم نامه همکاری بین تهران و کازان

امضای تفاهم نامه همکاری بین تهران و کازان به گزارش سنج نیوز، پنج شنبه ۲۱ فروردین ماه- همزمان با برگزاری اجلاس مجمع مؤسسین اتحادیه شهر های عضو بریکس، تفاهمنامه همکاری و دوستی بین شهر های تهران و کازان به امضا رسید.



به گزارش سنج نیوز به نقل از ایسنا، اجلاس مجمع مؤسسین اتحادیه شهر های عضو بریکس، امروز - پنج شنبه ۲۱ فروردین ماه- با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و نمایندگانی از کشورهای چین، روسیه، آفریقای جنوبی و برزیل در برج میلاد تهران برگزار شد.

در نشست عمومی این اجلاس، تفاهم همکاری و دوستی بین شهر های تهران و کازان روسیه به امضا رسید که توسعه گردشگری و اجرای پروژه های مشترک از مفاد این تفاهمنامه هستند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران و ایلسور متشین شهردار کازان در نشست عمومی اجلاس مجمع مؤسسین اتحادیه شهر های عضو بریکس، تفاهم همکاری و دوستی بین این دو شهر را امضا کردند.

در ادامه این رویداد، نشست خبری تفاهمنامه همکاری بین شهر های تهران و کازان روسیه با حضور شهرداران شهر های تهران و کازان همزمان با برگزاری اجلاس مجمع مؤسسین اتحادیه شهر های عضو بریکس در برج میلاد انجام شد.

ایلسور متشین شهردار کازان در این جلسه با اشاره به اینکه از میهمان نوازی گرم شهردار تهران سپاسگزاریم، اظهار نمود: خوشحال هستیم که در تهران توانستیم انجمن شهرداران و شهر های مجمع بریکس گرد هم بیایند.

وی اضافه کرد: جلسات خوبی داشتیم و تصمیمات خوبی در باره آینده همکاریهای شهرداری ها وانجمن های شهری گرفته شد و بطور قطع این همکاری ها می تواند تاثیر خوبی داشته باشد.

متشین افزود: رشد شهرداری ها و انجمن های شهری در هر کشوری همچون شهر های عضو این پیمان حائز اهمیت می باشد و همه انجمن ها و شهرها با یک سری مشکلات و موانع مواجهند که می توانیم با همکاری و مشارکت از پس این موانع و مشکلات بر بیاییم و آینده بهتری داشته باشیم.

شهردار کازان افزود: شهردار تهران دستاوردهای زیادی در این زمان انجام داده همچون رفع موانع مالی و تأمین مالی برای پروژه ها و سرمایه گذاری های مختلف. ما تحت الشعاع این اقدامات قرار گرفتیم و شگفت زده شدیم از دستاوردهایی مانند ساخت مترو و سایر کارهایی که با موضوعات شهری در تهران انجام شد.

زاکانی: اتحاد شهری بریکس فرصت مناسبی برای تبادل تجربیات است


شهردار تهران هم درجمع خبرنگاران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری سومین اجلاس اتحادیه بریکس در تهران، اظهار داشت: سعی کردیم در مورد آینده و همکاریهای مشترک صحبت نماییم. بریکس با برخورداری از ۶۰ درصد از جمعیت دنیا در چهار قاره دنیا نقش بی نظیری در سازندگی و توسعه فعالیتها بوجود خواهد آورد.

علیرضا زاکانی اضافه کرد: از سال قبل پایه اتحادیه بریکس در کازان روسیه با میهمان نوازی این شهر، دومین اجلاس در دبی و سومین اجلاس در تهران برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه تمام شهرها نیازها و تجربیاتی در قسمت های مختلف دارند، خاطرنشان کرد: به اشتراک گذاشتن توانمندی ها و استفاده از ظرفیتهای یکدیگر برای توسعه و ابادانی شهرها بسیار اهمیت دارد که آغاز یک حرکت ثمربخش در جهان بخصوص شهر های بریکس به حساب می آید.

زاکانی همینطور تصریح کرد: مبحث دوم اقدامات بین المللی است که می تواند کل دنیا را تحت الشعاع قرار دهد و همچون میتوان به شرایط سخت مردم غزه و کشتار رژیم صهیونیستی اشاره نمود.

وی با اشاره به اینکه باید شهرها را با کمک یکدیگر آباد نماییم، خاطرنشان کرد: اتحادیه شهر های عضو بریکس باید صدای خفته مظلومیت مردم فلسطین باشد.

شهردار تهران با دبیرکل انجمن دوستی چین و کشورهای خارجی دیدار کرد



علیرضا زاکانی شهردار تهران و سون شوئه چینگ دبیرکل انجمن دوستی چین و کشورهای خارجی، بامداد امروز - پنج شنبه ۲۱ فروردین ماه- در حاشیه اجلاس مجمع موسسین اتحادیه شهر های عضو بریکس دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه طرفین بر افزایش تعاملات بین شهر های چین و ایران تأکید و اذعان داشتند که تحریم های بوجود آمده خللی در روابط بین دو کشور ایجاد نخواهد کرد.
لزوم افزایش تعاملات بین دو کشور و همینطور توسعه سرمایه گذاری خارجی همچون محورهای گفتگوی شهردار تهران و دبیرکل انجمن دوستی چین و کشورهای خارجی بود.

دیدار شهردار تهران و رئیس اتحادیه دولت های محلی آفریقای جنوبی




علیرضا زاکانی شهردار تهران در دیدار با بِکه استوفیل رئیس اتحادیه دولت های محلی آفریقای جنوبی و نایب رییس اتحادیه شهر های عضو بریکس و هیأت همراه، بر لزوم توسعه روابط اقتصادی میان دو کشور تاکید کرد.
علیرضا زاکانی شهردار تهران در این جلسه به زمینه های مشترک فرهنگی و سیاسی بین دو کشور اشاره نمود و ضمن گرامی داشت یاد نلسون ماندلا اولین رئیس جمهور آفریقای جنوبی و تکریم مبارزات این چهره شاخص بین المللی، شخصیت این رئیس جمهور فقید را برای مردم ایران محترم و پرارزش شمرد و ارزش گذاری ایران برای مبارزات نلسون ماندلا را زمینه همکاری مشترک بین تهران و شهر های آفریقای جنوبی اعلام نمود.
در این جلسه بر همکاریهای اقتصادی بین دو کشور تاکید شد و شهردار تهران، سرمایه گذاری و مشارکت در اجرای طرح هایی در حوزه های مختلف همچون فرهنگی، تکنولوژی و محیط زیستی، ضرورتی قابل توجه دانست و اعلام نمود که هم بعنوان شهردار تهران و هم بعنوان رئیس مجمع کلان شهر های ایران آماده توسعه همکاری تهران و شهر های ایرانی با شهر های آفریقای جنوبی است.
زاکانی ضمن اشاره به پیمان خواهرخواندگی تهران با شهر پرتوریا یکی از شهر های آفریقای جنوبی از استقبال تهران از خواهر خواندگی با دیگر شهرها و پایتخت های آفریقا شامل کیپتاون و بلومفونتین سخن گفت و بر گسترش روابط بین دو کشور تاکید کرد.
رئیس اتحادیه دولت های محلی آفریقای جنوبی هم در این نشست تاکید کرد و اظهار داشت: آن چه که نلسون ماندلا به ما آموخته اینست که همکاری ها زمینه ساز موفقیت است و به عبارتی موفقیت تنها در سایه همکاری شکل می گیرد.
بکه استوفیل اعلام نمود: ما از همه پیشنهادات شهردار تهران استقبال و از ایشان دعوت می نماییم که در اجلاس «یو ۲۰ » در آفریقای جنوبی شرکت نمایند.
در این جلسه مقرر شد که کمیته مشترکی جهت بررسی عملیاتی زمینه های همکاری دو طرف شکل بگیرد.



منبع:

1404/01/22
13:09:20
5.0 / 5
13
تگهای خبر: اقتصاد , ایران , تحریم , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب سنج نیوز
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز - در سنج نیوز، حقیقت را بخوانید ، نبض خبر