اعضای شورای شهر تهران مطرح كردند
قدردانی از برگزاری محفل قرآنی در ۱۳۲۰ محله تهران
سنج نیوز: اعضاء شورای شهر از برگزاری برنامه های معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تقدیر کردند و خواهان ادامه این برنامه ها شده و پیشنهاد دادند تا به جز کارهای مناسبتی، در طول سال کارهای فکری و عمیق نیز صورت گیرد.
به گزارش سنج نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا نادعلی در جلسه امروز (سه شنبه) شورای شهر تهران بعد از استماع صحبت های محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران درباب اقدامات انجام شده در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ اظهار نمود: دو کار بزرگ بصورت متمرکز برای مسئله افطاری ساده انجام شد که اتفاقی خیلی خوبی بود. مردم در جنوب شهر راضی بودند و در کل اتفاقات خوبی افتاد. در ۱۳۲۰ محله محفل قرآنی انجام شد و کار مستمر و فعال انجام شد که این خط درست است و امیدواریم ادامه پیدا کند.
همین طور زهرا شمس احسان افزود: تنوع مکانی و زمانی فرآیندها بسیار عالی بود و برنامه ها بازه زمانی طولانی داشت و این موجب شد همه خانواده ها در این بازه زمانی طولانی برنامه ریزی کنند تا در برنامه ها حضور پیدا کنند. این برنامه ها می توانست در آغاز بهمن شروع شود تا چند ماه را در برگیرد. دستورالعمل خوبی برای اجرای برنامه ها ابلاغ گردید، اما به هنگام نبود و این تأخیر موجب شد بخش اجرائی گرفتار مشکل شود. برپایه گزارشی که به ما ارائه شد حضور واحدهای نظارتی در برنامه ها محسوس نبود. لطمه شناسی و احصا نقاط ضعف می تواند موجب افزایش کیفیت شود.
در ادامه مهدی بابایی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز تصریح کرد: کار بسیار زیبایی تحت عنوان پویش آزادی زندانیان انجام شد؛ این اقدامات فرهنگی با رویکرد اجتماعی انجام شد که جا دارد تشکر ویژه ای داشته باشیم.
محمد آخوندی هم درباب اقدامات انجام شده در ماه رمضان و نوروز اظهار داشت: اگر شهرداری نخواهند این کارها را انجام دهد، کدام مجموعه چنین فضایی را می تواند فراهم آورد. این نشان دهنده سیاستگذاری های شورا دارد. ایام امسال خاصیت های خاصی داشت و همه در کنار همدیگر کار پیچیده ای را انجام دادند و به اجرا رساندند. انصافا تنوع برنامه ها در نوروز و ماه رمضان بسیار زیاد بود و همه اقشار به صورتی توانستند از برنامه ها استفاده نمایند. برنامه هایی در عرصه قرآن، ورزش، تفریح و سرگرمی، موسیقی، کودک و... انجام شد که جای تقدیر دارد. ضمن این که باید برای ریال به ریال هزینه هایی که می شود دقت شود.
وی افزود: پیشنهاد دارم به جز کارهای مناسبتی، در طول سال کارهای فکری و عمیق نیز صورت گیرد. البته کارهایی مثل طرح آرمان درحال اجراست اما نیاز است چنین کارهایی بیشتر صورت گیرد.
پرویز سروری نایب رییس شورای شهر تهران نیز نیز با اشاره به اینکه باید از هر مجموعه ای متناسب با وظایف مطالبه شود، اظهار داشت: باید نشاط اجتماعی به وجود بیاید و باید مورد نظر قرار بگیرد. معتقدم در این دوره در موضوع نشاط اجتماعی کارهای ارزشمندی انجام شد، چونکه این دوره مدیریت شهری روی خانواده تمرکز داشت. امکانات مناسب و برنامه های متنوع برای خانواده ها درنظر گرفته شد و سفارش ام این است که این مدل را ادامه دهند.
وی افزود: تهران توانست با اجرای این برنامه ها فرهنگ سازی کند. برای نخستین بار برنامه ای در جنوب شهر انجام شد و خانواده های بالاشهری نیز در این برنامه ها حضور پیدا کردند که نشان از کیفیت بالای برنامه دارد.
محمد آقامیری نیز عنوان کرد: توجهی به تشکیل محافل قرآنی شده است و مقام معظم رهبری نیز در این خصوص قدردانی کردند. در بالاتر از هزار مسجد محفل قرآنی تشکیل شد و همزمانی بهار قرآن و بهار طبیعت فرصت بسیار خوبی را برای معاونت فرهنگی اجتماعی ایجاد کرد که جای تقدیر ویژه دارد. در دوره مدیریت قبلی مساجد از شهرداری جدا شده بود؛ اما در این دوره مساجد در کنار شهرداری قرار دارند و حضور مردم در مساجد را احیا کرده است.
مهدی عباسی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز بیان کرد: دوری از اصراف و هزینه های بی جا، انجام کارهای مانا و ماندگار، پیوستگی و انسجام در برنامه، توجه به محتوا، دقت در هزینه کرد بیت المال، اخلاص در کار، تقویت هویت مذهبی و ملی، ابتکار و خلاقیت، تعریف اهداف و اجرای برنامه برای رسیدن به اهداف، اتصال بین ظرفیتهای دائمی حوزه فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران با برنامه های موردی، توجه به طبقه متوسط و ضعیف جامعه باید در دستور کار قرار بگیرد تا بتوانیم پیشرفت فرهنگی داشته باشیم.
سید احمد علوی رییس کمیته گردشگری شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه یکی از مؤلفه های اثرگذاری برنامه های فرهنگی اجرای آن در زمان و مکان درست است، تصریح کرد: تا وقتی که مشارکت درون سازمانی نداشته باشیم، نمی توانیم طالب مشارکت برون سازمانی باشیم که در معاونت اجتماعی به این بلوغ رسیدیم. معاونت فرهنگی و اجتماعی باید فرهنگسازی را با زمینه اجتماعی و هنری انجام دهد. باید گزارش یکپارچه ای از اقدامات در معاونت فرهنگی و اجتماعی ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه امسال آمارهای ارائه شده نشان داد که شهروندان تهرانی از مجموعه های داخل تهران بازدید و استقبال کردند، تصریح کرد: این موضوعی است که ما از شروع دوره پیگیر آن بودیم. این که این اتفاق در روزهای نوروز رقم خورد، جای خرسندی دارد و اتفاقی خوب و رو به جلو به حساب می آید.
علوی با تاکید بر این که مردم و ما از عدم برنامه ریزی یکپارچه برای اماکن گردشگری زیر نظر شهرداری رنج می بریم، اظهار نمود: خانه موزه ای داشتیم که چون برنامه ای برای آن پیش بینی نشده بود، روزانه تنها ۱۰ مراجعه کننده داشت و از طرفی دیگر خانه موزه دیگری روزانه بالاتر از یکصد مراجعه کننده داشت و این نشان داده است که مدیریت یکپارچه ای برای آن صورت نگرفته است. تمام این موارد نشان داده است که هنوز به برنامه ریزی واحد نرسیده ایم. معاونت فرهنگی تشکیل شد که به اجرای برنامه های شهرداری کمک نماید و امیدواریم در عرصه آموزش های شهروندی اقدام گردد.
در آخر مهدی چمران رییس شورای شهر تهران نیز در واکنش به گزارش معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه تهران در روزهای عید حال و هوای خوبی داشت، اظهار نمود: چقدر خوب بود که همچون ایام عید شهر تهران پاک و خلوت بود. اثرگذاری برخی برنامه ها مثل «محفل» فراتر از شهر است؛ نه فقط کشور ما بلکه دیگر کشورها نیز از این برنامه استقبال کردند و اتفاق خوبی بود.
وی افزود: یک هفتم جمعیت کشور در تهران است و اگر عملیات عمرانی در قسمتی از شهر اجرا شود، شاید شهروندان دیگر مناطق اصلاً از آن استفاده نکنند و این در مورد برنامه های فرهنگی نیز صدق می کند. شهروندانی که به بوستان لاله می روند، از برنامه های بوستان ملت و باغ راه بی خبرند و با عنایت به وسعت شهر برگزاری برنامه ها دشوار است.
توکلی زاده در ادامه بعد از استماع نظرات اعضاء شورای شهر با اشاره به اینکه بنده خودرا موظف دانستم که شعار تهران شهری برای همه را عملیاتی کنم و دقت داشته باشید که این شعار توسط جریان اصلاحات سیاسی بود که به درستی انتخاب شده و باید به اجرای درست آن توجه کرد، اظهار داشت: خدمت گذاری باید برای تمام شهروندان باشد و هیچ قشری را نباید از قشری دیگر جدا کرد.
وی در مورد بازپس گیری املاک شهرداری تهران با اشاره به اینکه هنوز قسمتی از املاک شهرداری در اختیار جریانات است، اضافه کرد: ما می توانستیم این املاک را پس بگیریم؛ اما این کار را نکردیم. ملک متعلق به شهرداری ملک عمومی است و متعلق به یک سلیقه سیاسی نیست. چرا وقتی می خواهیم این اماکن را در اختیار تمام شهروندان قرار دهیم، فریادها بلند می شود؟
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب