از پخت غذاهای بومی تا ویژه برنامه های فرهنگی؛
اولین جشنواره طعم و دیگ طهران
سنج نیوز: اولین جشنواره «طعم و دیگ طهران» با هدف احیای سنت ها از 5 تا 20 بهمن ماه در فرهنگسرای اشراق انجام می شود.
به گزارش سنج نیوز به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، جشنواره «طعم و دیگ طهران» برای اولین بار همراه با طبخ و تزیین انواع غذاها و آش های محلی به همت فرهنگسرای اشراق برگزار می گردد.
این جشنواره با پخت انواع غذاهای محلی و سنتی همچون نان های محلی، حلواها، انواع خورشت و … هنر آشپزی زنان و مردان استانهای مختلف را به نمایش می گذارد.
احیای سنت طبخ، مصرف غذاهای بومی و محلی، پخت و مصرف غذای سنتی به روش درست، استفاده از مواد اولیه طبیعی در تهیه غذاها، آشنایی با توانایی و ظرفیت استانهای مختلف و معرفی انواع غذاهای بومی از اهداف این جشنواره است.
در این رویداد که برای اولین بار برگزار می گردد بیش از ۱۲ استان شرکت خواهند داشت. در بخش نمایشگاهی این جشنواره نیز غرفه های متنوعی شامل نمایشگاه سوغات استانها و صنایع دستی اقوام برای آشنایی شهروندان با میراث فرهنگی، تولیدات هنری و صنایع دستی نقاط مختلف ایران در نظر گرفته شده است.
همین طور در بخش میدانی، برنامه های فرهنگی و هنری ویژه کودک و نوجوان، شهربازی کودکان، موسیقی اقوام، نمایش های میدانی، نمایشگاه و کارگاه های هنری، مسابقه و برنامه های تفریحی طراحی شده است.
علاقه مندان جهت شرکت در این برنامه می توانند از ۵ تا ۲۰ بهمن ماه از ساعت ۱۱ تا ۲۱ به آدرس فرهنگسرای اشراق، انتهای خیابان جشنواره، خیابان جعفرپناه مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۷۷۳۵۴۷۳۵ تماس بگیرند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب