پیشرفت 89 درصدی اهداف کلان و سبدهای پروژه شهرداری تهران در سال 1403

پیشرفت 89 درصدی اهداف کلان و سبدهای پروژه شهرداری تهران در سال 1403 به گزارش سنج نیوز، مدیرکل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران اظهار داشت: گزارش پیشرفت اهداف کلان و سبدهای پروژه متناظر آنها در سال 1403 تهیه و میانگین پیشرفت سبدهای پروژه به میزان 89 درصد بوده است.


به گزارش سنج نیوز به نقل از ایسنا، علاءالدینی با بیان این خبر اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ و هم زمان با ایجاد «اداره مدیریت سبد پروژه های شهری» در ساختار اداره کل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد، پروسه معماری و طراحی سبدهای پروژه شهرداری تهران شروع شد. در نهایت تعداد ۸۱۸ پروژه منتخب با اعتباری معادل ۶۴ هزار میلیارد تومان در قالب ۳۲ سبد طرح و ۹۶ سبد پروژه، ذیل ۸ هدف کلان سازماندهی شدند تا به طور یکپارچه و ناظر به تحقق اهداف کلان بالادستی راهبری شوند.
مدیرکل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران اضافه کرد: بالاترین پیشرفت سبدهای پروژه مربوط به هدف تقویت نهاد خانواده، توسعه ظرفیتهای ویژه بانوان، مدیریت منابع طبیعی، پسماند و مخاطرات زیست محیطی است که با بالاتر از ۹۹ درصد پیشرفت، در صدر اهداف محقق شده قرار گرفته اند. نکته جالب توجه آنکه هیچ یک از اهداف کلان احصا شده در سال ۱۴۰۳ پیشرفت کمتر از ۷۰ درصد نداشته اند.
وی ادامه داد: موضوع فوق از آن جهت حائز اهمیت می باشد که پروژه های منتخب ذیل اهداف کلان و سازماندهی شده در قالب سبدهای طرح و پروژه عمدتاً پروژه هایی بوده اند که دارای پیشرفت پایین و دارای ریسک های گوناگون بوده اند و الان که بعد از راهبری و هماهنگی صورت گرفته، میانگین پیشرفت همه اهداف و پروژه ها به بالای ۷۰ درصد رسیده می توان اظهار داشت که نظام مدیریت سبد پروژه های شهری در سال قبل به اهداف تعیین شده خود دست یافته است.
علاءالدینی درباب توفیق برنامه های راهبری پروژه های دارای انحراف، اظهار داشت: گزارش های تهیه شده نشان میدهد که پیگیری های انجام شده از طرف اداره مدیریت سبدهای پروژه این اداره کل موجب شد تا طی سه ماهه چهارم سال ۱۴۰۳، پروژه های دارای وضعیت بحرانی، هشدار و شروع نشده (یا راکد) کم شده و پروژه هایی با وضعیت عملکرد مطلوب و قابل قبول افزایش یابند.
طبق گزارش روابط عمومی اداره کل برنامه ریزی، بودجه و کنترل عملکرد شهرداری تهران، او در آخر اظهار امیدواری کرد که با ادامه این روند و تقویت بیشتر فرآیندهای نظارتی و راهبری، بتوان در سال ۱۴۰۴ نیز شاهد بهبود فاکتورهای عملکردی و تحقق کامل اهداف کلان مدیریت شهری بود.




منبع:

1404/01/31
12:32:28
5.0 / 5
9
تگهای خبر: روابط , ساخت , طراحی , مدیریت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب سنج نیوز
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز - در سنج نیوز، حقیقت را بخوانید ، نبض خبر