نمایندگان مجلس تاكید كردند

تا کی مردم باید تاوان ارابه های مرگ و مافیای خودرو را بدهند؟

تا کی مردم باید تاوان ارابه های مرگ و مافیای خودرو را بدهند؟ به گزارش سنج نیوز، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تاخیر دولت در واردات خودرو انتقاد کرده و این پرسش را طرح کردند که چرا مردم باید یک سال در لیست انتظار تحویل خودرو های بی کیفیت باشند؟


به گزارش سنج نیوز به نقل از ایسنا، حسن لطفی در جریان جلسه علنی امروز مجلس و در مخالفت با تقاضای دولت جهت بررسی دو فوریتی لایحه الحاق یک تبصره به ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب ۱۴۰۱، بیان نمود: سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده های کشور کشته می شوند و همینطور ۶۴ هزار معلول و صدمه دیده ذهنی و جسمی تحویل بهزیستی می دهیم. مقصر و علت اصلی این مورد کیست؟ آیا وزیر صمت و صنعت خودرو پاسخی برای این معضل دارد.
ایشان در ادامه اظهار نمود: متاسفانه بی کیفیت ترین خودرو ها توسط شرکتهای ایران خودرو و سایپا با گران ترین قیمت و طولانی ترین زمان تحویل مردم داده می شود؟ تا کی مردم باید تاوان ارابه های مرگ و مافیای خودرو را بدهند و چرا مردم باید یک سال در لیست انتظار تحویل خودرو های بی کیفیت باشند؟
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: مافیایی که تولید و انحصار را به دست گرفته میزان فرسودگی را به چه میزانی می بیند؟ متاسفانه خودرو های فرسوده هزاران میلیارد تومان سوخت را هدر می دهند و سبب مرگ و میر مردم می شوند، چه کسی باید در این رابطه نظارت و کنترل داشته باشد؟ ما گرفتار ابهام هستیم و نمی توانیم میزان فرسودگی وسایل نقلیه را تشخیص دهیم و در قانون هم ابهام وجود دارد، انتظار می رود به این مباحث پرداخته شود و این دو فوریت اولویت کشور نیست.
در ادامه جلسه علنی امروز مجلس، علی بابایی کارنامی در مخالفت با این تقاضا خطاب به وزیر صمت، بیان نمود: شما که می گویید برای عملی شدن تبصره ۳ می خواهید بحث خودرو را در ارتباط با کمیت و کیفیت مدیریت کنید در این رابطه قانون واضح و روشن بوده و باید پاسخگو باشیم که چه اقداماتی را برای تحقق آن انجام دادید.
ایشان در ادامه اظهار نمود: مجلس مصوب کرده که امسال بحث واردات خودرو را عملیاتی کنید، آیا این مورد عملی شده است؟ چرا دو فوریت باید اولویت باشد، هم اکنون برجام و همینطور اقتصاد اولویت کشور است. چرا دولت برای اولویت های اقتصادی لایحه به مجلس عرضه نمی کند؟
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ارکان اصلی نظام در تلاش است تا خودرویی حداقلی با قیمت متوسط به اقشار متوسط و پایین جامعه تحویل دهد اما این کار عملیاتی نمی گردد و صداقت هم ندارند که مشکلات سد راه را تشریح کنند. مبحث تحقیق و تفحص از خودروسازان هنوز بلاتکلیف مانده، ما در مقابل مردم باید پاسخگو باشیم و زمان مجلس یازدهم درحال اتمام است اما هنوز ۷۰ هزار میلیارد تومانی که دولت پیش از مردم بابت خودرو گرفت تعیین تکلیف نشده و ما فوریت های دیگری داریم که باید به آن پرداخته شود.



1401/06/29
12:19:12
5.0 / 5
523
تگهای خبر: اقتصاد , ایران , برجام , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲

سنج نیوز
sanjnews.ir - حقوق مادی و معنوی سایت سنج نیوز محفوظ است

سنج نیوز

خبرگزاری سنج نیوز