یك مقام مسئول اعلام كرد:
شوك كرونا و لزوم پشتیبانی از بخش خصوصی و ذینفعان فرش دستباف
به گزارش سنج نیوز رئیس مركز ملی فرش ایران با اشاره به چالش های پیش آمده ناشی از شیوع كرونا برضرورت حمایت دولت از بخش خصوصی و ذینفعان فرش دستباف تاكید نمود.
به گزارش سنج نیوز به نقل از مركز ملی فرش ایران، فرح ناز رافع با بیان این مطلب كه شوك كرونایی، فعالیتهای اقتصادی را در بخش های مختلف بخصوص فرش دستباف بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد اضافه كرد: مشكل زنجیره تأمین و كاهش دستیابی به بازارهای خارجی و مصرفی داخلی ضرورت حمایت های بیشتر دولت از این بخش را طلب می كند.
وی اضافه كرد: آثار و نتایج اقتصادی و مالی شیوع كرونا را هم برای كوتاه مدت و هم دوره های میان مدت و بلندمدت در دو سطح كلان و خرد می توان تحلیل كرد از همین رو تدوین «برنامه جامع بهبود فضای كسب وكار و ارتقای سرمایه پذیری كسب وكارهای حوزه ی فرش» با مشاركت بخش خصوصی و با هدف ارتقای تاب آوری این بخش از اقتصاد ملی در مقابل تهدیدات ناشی از بحران كرونا در دست اقدام است.
رافع اظهار داشت: عرضه یك برنامه منسجم و جامع برای كاهش آثار انتشار كرونا بر روی كسب و كار می تواند ضمن به حداقل رساندن آثار زیان بار آن در احیای هر چه سریع تر نقش صنوف و بازاریابی جایگاه آنها در رشد اقتصادی كشور مؤثر باشد.
وی اضافه كرد: با عنایت به تاثیر قابل توجه انتشار كرونا بر فعالیت بخش عمده ای از فعالان حوزه تولید و فروش فرش دستباف كه در چارچوب واحدهای صنفی فعالیت می نمایند و همین طور تمهیداتی كه از سوی وزارت صمت و بانك مركزی جهت بهره مندی صنوف از تعویق تسهیلات و سایر كمك های پیشبینی شده، این مركز به دنبال آن است كه صنوف تولیدی و توزیعی فرش دستباف در بند ۱۰ دستورالعمل ابلاغی بانك مركزی و بسته های حمایتی وزارت لحاظ شود.
رئیس مركز ملی فرش ایران افزود: با عنایت به مباحث اشاره شده و موارد مذكور قابل طرح است كه دولت و بخش خصوصی به دنبال تصمیم سازی و تصمیم گیری اقدامات حمایتی از بخش خصوصی و واحدهای تولیدی كشور به منظور كاهش صدمه ها و چالش های ناشی از كرونا از جمله؛ تقسیط و استمهال بدهی های ارزی و ریالی و همچنین مالیاتی و تأمین اجتماعی به مدت شش ماه و در ادامه كوتاه كردن مسیر تخصیص ارز و امور گمركی به منظور تأمین مواد اولیه به منظور تولید فرش دستباف در داخل و صادرات این محصولات به كشورهای درگیر این ویروس كه باالطبع می تواند ارزآوری مناسبی در كشور ایجاد كند. برنامه ریزی كنند.
وی اضافه كرد: از منظر اقتصادی بافندگان فرش دستباف به خصوص بخشی كه بیمه نیستند در مقایسه با سایر صنوف صدمه بیشتری متحمل خواهند شد. از همین رو بیمه تأمین اجتماعی از جانب دولت برای دست اندركاران فرش در نظر گرفته شود تا مشاغل خرد صدمه دیده از كرونا از بین نروند.
منبع: سنج نیوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب